Welkom bij Wall Street! Niet alleen bekend als het financiële centrum van Amerika. Ook zeker als het muzikale hart van het Noorden! Deze zeskoppige band vertegenwoordigd de drie noordelijke provinciën. Alle leden hebben hun sporen ruim verdiend in de muzikale wereld. Wall Street staat dan ook garant voor een stabiele en betrouwbare invulling van een feestelijke avond. Pop, Rock, Soul, Blues, R&B, Country ze komen allemaal terug in het ruime repertoire wat de band heeft te bieden, tevens draait Wall Street zijn hand niet om voor het Nederlandstalig lied!

Het fundament van Wall Street wordt gelegd door een ijzer sterke ritme sectie. Drums en Bas vullen elkaar naadloos aan en leggen een solide basis, voor welke muziekstijl ook nodig is. Ze laten elk feest op zijn grondvesten trillen. Op de flanken verzorgen gitaar en toetsen voor een muzikale verbreding en diepgang. Of het nu om een virtuoze solo’s of sfeervolle sounds gaat, beiden zijn vertegenwoordigd. Wall Street wordt gecompleteerd met een frontzanger en frontzangeres, die vol Soul en energie ieder nummer tot een hoger niveau weten te tillen. In harmonieuze samenzang krijgt ieder nummer een andere dimensie!

Wall Street zorgt ervoor dat alle feesten, Tent, Kroeg of Bruiloft, altijd eindigen in een positieve sluiting. De financiële wereld mag dan grimmig en fluctueren, deze Wall Street heeft daar geen boodschap aan! Zij spelen waar dan ook het dak eraf Because Music never sleeps!

 

 

 

 

 

 

 

Wall Street:

Anno Westerhof – Zang/ Gitaar
Warda Hommema – Zang
Michel Hulleman – Toetsen/ Zang
André Mantouw – Gitaar
Henry Mantouw – Basgitaar
Carly van der Ploeg – Drum